Parson

Advies


Overal ziet u het, hoort u het en leest u het. We gaan in de cloud werken, we werken in de cloud en de cloud is de toekomst. Maar wat is cloud computing nu precies?

Cloud computing is simpelweg het leveren van services (zoals opslag, servers, software, netwerkfuncties etc.) via het internet, oftewel de cloud. Een cloud server is dan ook niets meer of minder dan een server die aan het internet hangt waarop gebruikers kunnen inloggen op afstand.

Met cloud computing heeft u vanaf iedere locatie en vanaf elk apparaat (smartphone, tablet of pc) toegang tot uw bedrijfsgegevens via uw persoonlijke online bureaublad.

U bent verzekerd van meer continuïteit door het robuuste en dubbeluitgevoerde platform. Ons datacenter zeer goed beveiligd en voorzien van uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen.

Of u nog op kantoor, thuis of onderweg wilt werken, met cloud computing heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen online bureaublad. Hierdoor is flexwerken nog nooit zo makkelijk geweest.

Bron: Felloo.nl