Parson

Advies

Wanneer u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeval dat is veroorzaakt door iemand anders, is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. Er zijn twee soorten schade die u kunt claimen: materiële en immateriële schade. Materiële schade is tastbaar.

Te denken valt aan schade aan uw kleding, inkomstenverlies, medische kosten, aanpassingen in uw woning of aan uw voertuig en studievertraging. Immateriële schade is minder tastbaar. Hierbij kunt u denken aan leed of pijn, psychische schade of blijvende beperkingen en klachten.

Ridder Letselschade is gespecialiseerd in het claimen van een schadevergoeding na een verkeersongeval. Om meer inzicht te krijgen in de situatie schakelen wij soms letselschadeadvocaten in. Ook gebruiken we de hulp van een medisch specialist en een arbeidsdeskundige om een beter beeld van de schade te krijgen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

U kunt de brochure aanvragen, maar u kunt zich ook direct laten terugbellen door het formulier rechts in te vullen. Wij verzekeren u ervan dat u kunt rekenen op een goede, persoonlijke behandeling door de juristen van het letselschadekantoor waar wij mee werken. Zij krijgen altijd zeer lovende reacties van hun cliënten:

De juristen zijn zeer goed bereikbaar door heel Nederland door verschillende kantoren in het land.
Wanneer u niet mobiel bent door uw schade, komen zij zonder problemen bij u op huisbezoek.
Doordeweeks hebben zij zeer ruime telefonische openingstijden, zodat u altijd met vragen terecht kunt.
Zij zien u als persoon en niet als nummer, en werken hard om uw schade vergoed te krijgen.
Zij gaan proactief achter de wederpartij aan, zodat u niet lang hoeft te wachten op antwoord.
Uw dossier wordt behandeld door uw eigen jurist die uw verhaal kent, zodat u dat maar één keer hoeft te vertellen.
Door jarenlange ervaring weten zij precies welke schade zij kunnen claimen voor u, en hoe.

Letselschade verkeersongeval