Parson

Advies

Microsoft Office 365 kent verschillende varianten. Waar moet u op letten en waarin verschillen de abonnementen? In dit artikel gaan we dieper in op de zakelijke varianten Office 365 Business Premium en Office 365 Enterprise E3.

Verschillen Business en Enterprise
De verschillende Office 365 varianten kennen een eerste tweedeling in Business en Enterprise. Daartussen bevindt zich nog de ProPlus variant. Het verschil zit hem om te beginnen in het aantal gebruikers. De Business abonnementen zijn geschikt tot 300 gebruikers, de ProPlus of Enterprise varianten zijn geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers.

Ook inhoudelijk verschillen de Business en Enterprise varianten van elkaar. Als gezegd gaan we in dit artikel vooral dieper in op de zakelijke varianten Office 365 Business Premium en Office 365 Enterprise E3.

Dit product is een abonnement voor één gebruiker voor één jaar. Als u dit wilt bestellen voor meerdere gebruikers en/of meerdere jaren, dient u het corresporrenderende aantal te bestellen (bijv. voor 2 gebruikers voor 2 jaar bestelt u er 4). Als u zes of meer licenties wilt kunt u contact opnemen voor advies of een offerte.

Belangrijkste kenmerken Microsoft Office 365 Business Premium

✔ Vijf installaties per gebruiker
✔ Geschikt voor Windows, Mac, tablets & Smartphones1
✔ Beschikbaar in alle (reguliere) talen
✔ Standaard Office Installatie2
✔ Inclusief Access6
✔ Inclusief Exchange3
✔ Office Online4
✔ 1000GB online opslag per gebruiker met OneDrive
✔ Yammer (intern social netwerk)
✔ Skype for Business
✔ X Remote desktop Installatie
✔ Microsoft support5
✔ SharePoint