Parson

Advies

Sporten begint met het dragen van de juiste kleding. Ongeacht wat je precies doet, is de eerste stap zorgen dat jij je comfortabel voelt. Wanneer je namelijk niet lekker in je vel zit, zullen jouw prestaties ook minder zijn. Wat is dan precies comfortabele sportkleding? Veel vrouwen maken gebruik van een sport legging. Dat komt doordat deze leggings nauw aansluiten op het onderlichaam. Hierdoor zit de legging erg comfortabel en heb je geen last van kriebelende naden of kaartjes.

 

Neutraal, of toch een leuke print?

Sport leggings zijn er in alle soorten en kleuren te vinden. Je kunt het zo modieus maken als je zelf wil. Een zwarte legging kan bijvoorbeeld overal bij en valt ook niet zo op in de sportschool. Als je van kleur of patronen houdt, zijn hier ook diverse mogelijkheden in te vinden. Een bekende print is bijvoorbeeld een legging van camouflageprint. Maar je kunt het zo gek maken als je zelf wil: panterprint, strepen of bloemen, alles is mogelijk!

 

Let op de sale!

Sport leggings kunnen soms best duur zijn. Het is daarom verstandig om van alle websites de sale in de gaten te houden. Zo kun je soms flink besparen op de kosten, waardoor je meerdere leggings kunt aanschaffen. Het is altijd fijn om een voorraadje achter de hand te hebben. Vooral als je een paar keer per week sport, is het fijn als je elke keer een schone legging aan kan doen.